Laptop, kávé, Kisoroszi - a tökéletes munkanap!

I Love Dunakanyar 2017. 03. 26.
 • közösségi iroda, dunakanyar, szigetcsúcs, rácz fogadó
 • A Dunakanyar első közösségi irodáját indítja útjára Kisoroszi!

  A közösségi iroda nem ördögtől való dolog, a világ számos országában jól működő rendszerek épültek ki, Budapesten is egyre népszerűbb a közösségben végzett munka. Elsőre mindenki egy színes, folyton zsongó irodára gondol babzsákfotelekkel, amiben fiatal startupperek görnyednek a gép fölött némi kávé és salátamix kíséretében. A KisOffice valami nagyon hasonlót célzott meg, viszont megspékelte a Sziget-csúcs páratlan környezeti adottságaival, szálláslehetőséggel és a salátáknál "kicsit" komolyabb gasztronómiai opciókkal. 
  Ki is faggattuk a csapatot:

  - Mi is ez a KisOffice?

  A KisOffice a co office és a Kisoroszi ötvözete :) 

  - Honnan jött az ötlet?

  A múltkor kijött Balázs barátunk motorral, hozta a laptopját is, itt aludt és hétfőn innét végezte a munkáját, amúgy távmunkázók jöttek már tavaly is nyár elején. Elkezdtünk beszélgetni erről, hogy milyen klassz lenne itt egy "nyitott irodát" létrehozni a különteremben, így azok akik nem tudnak elszakadni a teendőiktől, de szeretnének kicsit kijönni a városból akár több napig tudnak innét dolgozni, persze mindezt hét közben. Teljesen lelkesek lettünk és Balázs rá is vágta, hogy akkor ez lenne a KisOffice - nem is lehetett volna ennél találóbb a név!

  - Miért lehet jobb így dolgozni?

  Néha egyszerűen jó eljönni Budapestről, ilyenkor tavasszal kiváltképp, nem mindegy, hogy a reggeli és munka utáni időt, vagy akár a szüneteket egy ilyen nyugodt természetes közegben tölti az ember, vagy pedig a nyüzsgő utcákon, tömegben közlekedve... Ezen kívül tapasztalatunk szerint közösségben dolgozni jó, motiváló. Tehát akár többen együtt is tudnak jönni, akár csapatépítőként is.

  - Milyen lehetőségeket nyújtotok majd?

  Mi biztosítunk egy különtermet, ahol a munkaállomások lesznek, ezen kívül net, nyomtató, flipchart, ásványvíz, vízforraló és biztos ami biztos egy pingpongasztal.Természetesen biztosítunk szállást, svédasztalos reggelit - de utóbbiak nélkül is igénybevehető a KisOffice azok számára akik környékbeliek, vagy van hol megszállniuk.

  Azért nem csak ránk számíthatnak a kiérkezők, mert számos szabadidős program is elérhető. Ezek közül mi kerékpárban, kenuban, röplabdában, petaqueba tudunk segíteni, de van a közelben lovarda, golfpálya illetve autóval 10 percre szauna és strand.

  - Kiknek ajánljátok?

  Azoknak akik távmunkázni tudnak - például laptopról tudják végezni a munkájukat - és szeretik a természetet a Dunát, vagy egy kis nyugalomra vágynak.

  - Mikor indul a projekt?

  A megfelelő létszám (minimum 6 fő) esetén pár nap alatt be tudjuk indítani. Most már itt a jó idő, végre élvezni lehet a környék szépségét. Szokás szerint elsodort az élet így kicsit pihenőpályára került márciusban a projekt. 

  Van egy facebookoldalunk: https://www.facebook.com/KisOffice Itt a névjegynél megtalánható minden fontos információ az árainkról és hogy mit kínálunk.

  Nekem eddig is volt egy ilyen vízióm, hogy beindul Kisorosziban ez a fajta "kávéházi élet", akik otthonról is tudnak dolgozni szívesen költöznek ki a falunkba, és vannak akik szezonálisan laknak kint - ez a nyitott iroda számukra is megoldás lehet.

   

  Összefoglalva: ha a munkádhoz elegendő egy laptop és egy jó net, akkor szakadjatok ki néhány napra az irodából, akár egyedül, kollégákkal vagy a családdal, szippantsatok nagyot a friss levegőből és a munka is jobban fog menni.

  Iratkozz fel hírlevelünkre