Ügyfélszolgálat: info@ilovedunakanyar.hu // +36 70 677 8402

 

Egy év alatt 500.000 Dunakanyar rajongónak mutathatod be vállalkozásodat. 
Csak november 24. éjfélig, 50%-os kedvezménnyel!

Néhány megrendelőnk, akik már megbíztak bennünk:
(Az I Love Dunakanyar médiafelületein az elmúlt 10 évben több mint 3.900 fizetett megjelenés teljesült)

Miért érdemes csatlakozni?

1.) Közös értékrend – Az I Love Dunakanyar alapításkori víziója, hogy ezt a páratlan adottságokkal rendelkező térséget a legjobb tartalmi minőségben és a legszélesebb körben képes legyen bemutatni. 

2.) Azonos célközönség –  2013-ban megálmodott célok már teljesültek, hiszen az évente félmillió olvasó közel 2 millió oldalletöltést generál a portálon, melyen felül 32.000+ Facebook követőt és 25.800+ Instagram követőt tudunk megszólítani. 

3.) Közös célok – Ha egy cél teljesül, akkor új célt kell kitűznünk!
A 2024-es év részünkről a Dunakanyarban található vállalkozások népszerűsítéséről fog szólni! A „Dunakanyar élmény” fokozása mindannyiunk érdeke, hiszen minél több vendéget tudunk elszállásolni, megebédeltetni, szabadidős tevékenységekre és vásárlásra ösztönözni, annál több bevételre teszünk szert, melyet további fejlesztésekre fordíthatunk.

Szálláshelyet üzemeltetsz? - ez érdekelni fog!

Az elmúlt időszakban több mint 1.500.000 Ft bevételre tettünk szert a szállásközvetítői együttműködéseinknek köszönhetően (szallas.hu és booking.com), úgy, hogy az ilovedunakanyar.hu portálról érkező foglalások után járó összes közvetítői jutalék nagyobbik része a közvetítőket illeti, azonban a szerződött partnereinket az éves díjon felül sem jutalék, sem egyéb költség nem terheli a szerződés időtartama alatt.

Összefoglalva 3 lehetőség áll fenn
– már évek óta a partnerünk vagy, és szereplsz a szállásadatbázisunkban (ebben az esetben is érdemes most féláron hosszabbítani 1 évet)
– szerepelsz a szállásadatbázisunkban, de jutalékot fizetsz a szállásközvetítő oldalaknak minden tőlünk érkező foglalás után (ezen most nagyon megéri változtatni)
– egyáltalán nem szerepelsz a szállásadatbázisunkban (tegyél próbára minket, és 1 év múlva örömmel kifizeted majd a teljes árat is)

Mennyibe kerül?

Az adatbázis megjelenés éves díja 39.900 Ft + ÁFA, amit CSAK A BLACK FRIDAY keretein belül, 2023. november 24. éjfélig féláron biztosítunk Neked, így a kedvezményes ár:

39.900 Ft + ÁFA / ÉV

19.950 Ft + ÁFA / ÉV*

*Amennyiben magánszemélyként üzemelteted vállalkozásodat, vagy egyszerűen csak nem tudod elköltségelni a beérkező számlákat, akkor AM. KATA számlát is ki tudunk állítani (adószámod nem kerül feltüntetésre), így kérésre ÁFA mentes számlát is tudunk küldeni.

RENDELÉS:

Greff-Szatmári Zsófi
info@ilovedunakanyar.hu

Adatbázis megjelenés – Mit is kapok a pénzemért?

teljesen egyedi megjelenés (mini weboldal): mely könnyen fogyasztható módon mutatja be vállalkozásodat. Egy burgerező esetében ez pavlovi reflexet vált ki az olvasóból, egy szálláshely esetén pedig gyors kalkulációt és foglalást.
tartalom: a tevékenység leírása mellett közvetlen elérhetőségeket, 7-12 képet és 1 videót is meg tudunk jeleníteni, így teljes képet adhatsz tevékenységedről az újonnan elért közönségnek
Google a barátunk (SEO): az I Love Dunakanyar a legjobban optimalizált portál a térségben. Ennek köszönhetően a Google találati linstákban a portálunkon található megjelenések rendre előkelő pozíciókban jelennek meg, ill. ha van weboldalad, annak rangsorolásában is sokat fog segíteni a megjelenés.
– mindig a megfelelő helyen: amellett, hogy a megjelenésedet besoroljuk és könnyen kereshetővé tesszük a főmenüben, minden releváns tartalmunkban meg fog jelenni vállalkozásod. Pl.: településleírások, településekhez köthető látnivalók, stb., így állandó forgalmat tudunk garantálni 1 éven keresztül.
– Facebook csoportok használata: posztolási lehetőség Facebook csoportjainkban, max. heti 2 alkalommal (2023. december 1-től ezeket a csoportokat már kizárólag csak az adatbázis megjelenéssel rendelkező partnereink tehetik meg).
Szolgáltatók esetén: „Dunakanyar csevegő” csoport (8.800+ tag)
Szálláshelyek esetén: „Vendégházak a Dunakanyarban” csoport (4.300+ tag)

még Ennyi időd van rendelni:

nap
óra
perc
másodperc
Sajnos erről az ajánlatról lemaradtál...

Hogyan tudsz rendelni, és milyen lépések következnek ezután?

1.) Amennyiben úgy döntesz, hogy meg szeretnél jelenni a szolgáltatói adatbázisunkban, akkor ezt jelezd felénk az info@ilovedunakanyar.hu e-mail címen.

2.) Válasz e-mailben visszaigazoljuk a megrendelést, és ha szükséges, további információkat kérünk.

3.) Küldd el kérlek a számlázási adataidat, ill. hogy áfás számlát, vagy adószám nélküli KATA számlát részesítesz előnyben.

4.) Megrendelést követően elektronikus számlát küldünk e-mailben, és 72 órán belül önállóan elkészítjük megjelenésedet, melyhez 1 éven belül bármikor kérhetsz módosítást.

RENDELÉS:

Greff-Szatmári Zsófi
info@ilovedunakanyar.hu

Rólunk mondták

Ügyfélszolgálat:
info@ilovedunakanyar.hu
+36 70 677 8402