RELEVÁNS MUNKAVÁLLALÓK

DUNAKANYAR ÁLLÁSPORTÁL

A Dunakanyar térségében élő munkavállalók és a régióban működő vállalkozások találkozópontja.

REGIONÁLIS SZŰRÉS

KÖZEL 60 TELEPÜLÉS MUNKAVÁLLALÓIT SZÓLÍTHATJA MEG ÁLLÁSHIRDETÉSEIVEL

A Dunakanyar említésekor sokan az Esztergomtól Budapestig tartó Duna-parti településekre asszociálnak, azonban a Dunakanyar térsége ennél jóval tágabb. A Börzsöny, a Visegrádi-hegység és a Pilis településeit szintén a régióhoz soroljuk. 

A célzást a legegyszerűbb úgy értelmezni, hogy az I Love Dunakanyar által elért közönség jelentős része Vác városától egy cca. 60 km sugarú körben él (Google Analytics adatok alapján), így ezen a körön belül ajánlott toborozni.

A leendő munkavállalók jelentős része könnyedén eléri Budapestet közúton vagy akár tömegközlekedéssel, így a budapesti álláslehetőségek kifejezetten népszerűek lehetnek a portálon. Természetesen ma már az sem ritka, hogy a Dunakanyarban található népszerű vállalkozások csábítják ki a fővároban élő munkavállalókat.

EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK TOBOROZNI

1

Célközönség

A regionális szűrés adott, azonban a rendszer kifinomult szűrőinek segítségével a munkaadók és a munkavállalók egyaránt könnyen szűkíthetik kereséseiket.

2

Elérés

Az I Love Dunakanyar több mint 2.000.000 oldalletöltést generált az elmúlt 12 hónapban. Az állásportálra az első álláshirdetés megjelenését követően állandó és releváns forgalmat terelünk.

3

Árazás

Átlátható csomagajánlatokkal és kedvező árakkal segítjük megrendelőink munkáját. Nem teszünk különbséget állástípusok között, minden hirdetést egységesen árazunk.

ÉPÍTSEN TÖKÉLETES CSAPATOT

TEREMTSE MEG A TÖKÉLETES KOLLEGTÍVÁT, HOGY GARANTÁLT LEGYEN VÁLLALKOZÁSÁNAK FEJLŐDÉSE

Kisvállalkozóknak

A Dunakanyarban üzemelő kisvállalkozások speciális igényeire szabva hozhatják létre álláshirdetéseiket. Legyen szó bármely szektorról, portálunkon nagy valószínűséggel meg fogja találni új munkatársát.

Nagyvállalatoknak

Több nagyvállalt is működik a Dunakanyarban ill. Budapest északi részén. Számukra kedvező árú hirdetéscsomagot (Prémium) állítottunk össze, melynek keretein belül korlátlan számú álláshirdetést publikálhatnak fix áron.

[jobsearch_packages title="" packages_type="job" num_packages="21"] [/jobsearch_packages]
[jobsearch_login_registration login_registration_title="Bejelentkezés / regisztráció" login_register_form="on" logreg_form_type="both" login_candidate_register="yes" login_employer_register="yes"] [/jobsearch_login_registration]
Megosztás: