top banner
English

Elfogult programajánló - a Magyar Népmese Napja pénteken Esztergomban

Pénteken lesz a Magyar Népmese Napja, Benedek Elek születésnapján, ez alkalomból az esztergomi gyerekkönyvtárban A papucsszaggató királykisasszonyok című interaktív népmesét adja elő a Csillangó Meseműhely

magyar népmese, magyar népmese napja, benedek elek, esztergom, dunakanyar, i love dunakanyar, csillangó meseműhely

Elfogult vagyok, mert a Csillangó mind a négy tagját személyesen ismerem, ó és nem csak ismerem, hanem szeretem, tisztelem is őket. Anyukák ők, akik megkönnyítették anyaságom első éveit: amíg én Zsuzsi jóga óráján frissültem, nyújtottam, gyakoroltam, addig Csilla és Betti játszottak gyermekemmel (meg persze nem csak az enyémmel). Jóga óra után pedig zenéltek nekünk, anyukáknak és gyerekeknek. Kisfiam Orsi révén már két évesen ismerte az ütőgardon nevű hangszert, és ezzel az ismerettel persze időről-időre ámulatba ejtette környezetét.

Ők négyen munka, tanulmányok, anyai feladatok és háztartási teendők mellett próbálnak, és lépnek fel, Csilla mesél, a többiek zenélnek (brácsa, ütőgardon, hegedű, citra) ez az általános felállás. Kisfiammal mi már több előadásukon is részt vettünk, mindegyik kedves emlék. Most pénteken is megyünk, aki szereti a mesét, szereti a zenét, jöjjön!

 

További részletekért kattintsatok IDE!

 

Tehát 2016. szeptember 30. péntek 17.00 óra, Helischer József Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára! Gyertek! :)

top banner