Blog

La Fleur by Nora - nagymarosi virágbolt

La Fleur by Nora: virágbirodalom Nagymaros szívében

Képzeljetek el egy virágbirodalmat a nagymarosi Szent Kereszt templom szomszédságában. A küszöböt átlépve egy virágillattal és napfénnyel átszőtt mesevilágba érkeztek! Ez a La Fleur by Nora, a nagymarosi virágbolt, ahol semmi sem unalmas vagy hétköznapi!

Hirdetés

Hogyan is lehetne unalmas, ha a plafonon egy létra kapott helyet, az egyik sarokban pedig egy álomszép menyasszonyi ruha ejti rabul a gyanútlan látogató tekintetét. Nem minden virágboltban gyönyörködhet az ember lánya egy menyasszonyi ruhában, mint ahogyan szalmabála sem fekszik mindenhol a bolt kellős közepén. Vidékies, bájosan sikkes ez a kincses doboznak is felfogható nagymarosi virágbolt. Az első 5 perc után kedvünk támad főzni egy hatalmas kancsó teát, és a kedvenc bögrénkkel a pult mellé kucorodni, hogy Nóra kezeit figyeljük, miközben alkot.

„Én mindegyik virágba szerelmes vagyok”

Olyan szeretettel és átéléssel beszél minden virágról, hogy kétség sem fér hozzá, az élete álma kertészként és virágkötőként, hogy virágba borítsa a fél világot. Ó, ne higgyétek, hogy egy silány giccses közhellyel próbálunk benneteket a boltba csalogatni! Nóra pörög-forog, minden percben máshol áll, mert szeretné megmutatni, hogyan érdemes a hagymás növényeket stílusosan és praktikus tárolni, de a következő percben már a villanyégőket csodáljuk, amikből tüneményes lámpást készít egy közelgő esküvőre.

La Fleur by Nora - nagymarosi virágboltLa Fleur By Nora olyan ízléses dekorációs elemeket sorakoztat fel, mint a fonott kosarak, üvegedények, vintage kaspók, vagy a régi fém vödrök és locsolókannák. Valóságos kincsesbánya azoknak, akik szeretik a finom eleganciát, és a rusztikus hangulatot. És persze azoknak is, akik legszívesebben innen lesnének el lakberendezési trükköket. Az összes bútor a dédnagymamáink konyhájára emlékeztet, ahol – úgy, mint ebben az üzletben – minden fiók egy-egy izgalmas apróságot rejt. A helyiség egyik legszebb sarkában egy réges-régi ajtókból készített paraván áll. Ezt körülöleli az esküvőre megterített asztalt, és a számtalan ötletes dekorációs praktikát.

La Fleur by Nora - nagymarosi virágbolt

A megérzéseire hagyatkozik alkotás közben

Miközben megcsodáltuk a rengeteg szépséget, Nóra elmesélte, hogy számára az a legizgalmasabb a személyre szóló csokrok készítésében, hogy valójában a megérzéseire hagyatkozik alkotás közben. Sok vásárló már nem mondja meg neki, hogy milyen csokrot készítsen, csak megszabja, hogy körülbelül mennyibe kerüljön. Ezután Nóra a csokor leendő tulajdonosának személyisége és jellemvonásai alapján köti meg a lehető legtökéletesebb virágkompozíciót.

Szívesen üldögélnénk olykor egy órácskát a La Fleur by Nora bejáratánál álló fapadon. Ez a pad remek kiegészítője lehetne egyébként egy szabadtéri esküvőnek, vagy éppen egy jegyesfotózásnak. És még meg sem említettük az üzletben lévő Csepel varrógépet, ami nosztalgikus érzéssel töltött el bennünket, vagy a hatalmas faládákat, amik a falról mosolyognak vissza ránk.

La Fleur by Nora - nagymarosi virágboltHa tökéletes esküvői dekorációra vágytok a polgári és az egyházi szertartáson, és annak örülnétek a legjobban, ha mindent egy profi virágkötő tartana kézben, akkor a legjobb helyen vagytok! Miután Nóra meghallgatja a pár elképzeléseit a dekorációt illetően, vázlatrajzot készít. Amennyiben a párnak tetszenek az ötletei, akkor máris indulhat a megvalósítás, ami Nóránál egy hatalmas adag kreativitással és precizitással párosul. Soha nem dolgozik olyan virágokkal vagy kiegészítőkkel, amiket ő maga nem látna szívesen a saját esküvőjén, egy házassági évfordulón, jegyesfotózáson vagy esetleg egy keresztelőn.



 

Díszített már templomokat, termeket és szabadtéri helyszíneket Visegrádtól Zebegényig, hegyen és völgyön át, szerte a Dunakanyarban. Számos egyéni és csapatversenyen ért el kiváló eredményt,munkái újságokban és magazinokban jelentek meg. A szakma fortélyait Guba Ági tanítványaként sajátította el.

La Fleur by Nora - nagymarosi virágboltKíváncsiak vagytok, hogyan készül egy vegetatív virágtál, vagy hogy milyen fantasztikus virágékszereket viselhettek egy esküvőn, bálon vagy más jeles eseményen? Kukkantsatok be Nórához, aki biztosan hozzátok is legalább olyan kedves és közvetlen lesz, mint azokhoz a vevőkhöz, akik ottlétünkkor tértek be hozzá! Gazdagabbak lesztek egy kellemes beszélgetéssel, néhány gyönyörű jácinttal vagy nárcisszal, és rengeteg lakberendezési ötlettel. Meglátjátok, keresni fogjátok a következő alkalmat, hogy benyithassatok a bájos üzlet ajtaján!

Megosztás: