top banner
English

Szilveszteri programok a Dunakanyarban

Amennyiben még nem találtad meg az ideális programot a 2016-os év utolsó napjára, akkor megérkezett a segítség!

Szilveszteri programok a Dunakanyarban

Sokan vannak, akik a nyugis Szilveszter hívei (Sas Kabaré, éjféli pezsgő és tüzijáték az M1-en), mégis a legtöbben egy egetverő bulit terveznek / szerveznek az év utolsó napjára. Ahogy öregszik az ember, úgy világosodik meg évről-évre hogy igazából semmivel sem több ez a nap mint a többi, kivéve hogy éjfél előtt visszaszámolunk 10-től, majd trombitálunk, hullik a konfetti, bedobunk egy pohár pezsgőt, és főttvirslit majszolva köszöntjük a soron következő esztendőt.

Ha igazán varázslatossá és felejthetetlenné szeretnétek tenni ezt a napot, akkor gyűjtsétek magatok mellé a megfelelő embereket és válasszatok egy ideális helyszínt, természetesen a Dunakanyarban! :)

Vác
A váci főtéren évek óta remek programokkal készülnek így év végén. Az Adventi Vásárt követően a Szilveszter jelenti az év utolsó nagy durranását, már december 30-án (pénteken) 14 órától forraltbor főző versennyel hangolódnak a helyiek az eseményre.

A 31-i programok 19 órától kezdődnek, 8-kor már a Countaktus Country zenekar játszik, 10-től a Crockodeal Együttesé a színpad, majd éjféltől Spigiboy tolja a talpalávalót. Éjfélkor természetesen tűzijáték is lesz, majd aki már nem bírja a hideget, a környék meghatározó klubja (Mouseoleum) Szilveszteri Magyarbulival és egy pár virslivel várja az ünneplő tömeget! 

Dunakeszi

Már a tavalyi főtéri buliról is nagyon jó visszajelzések érkeztek, így bízunk benne hogy idén is sikerül jó hangulatot teremteni. Ami a fellépőket illeti, elég erős a mezőny, 2016-ban úgy tűnik valóban odateszi magát a város. 
A fellépők sorrendje:
- 19:45 Fekete Lakkcipők (Komár Laci emlékzenekar)
- 21:00 Nagy Feró
- 21:30 Dolly Roll
- 22:05 Dér Heni
- 22:35 Palcsó Tamás
- 23:15 Irigy Hónajmirigy
- 00:00 Tűzijáték
- 00:10 Dj Dominique (ha időben elengedik Esztergomból) :)

Esztergom

A Széchenyi téren már 17 órakkor elindul a buli, érdemes kimenni időben, és elmerülni a város szépségében, megpihenni kicsit egy padon forraltborral a kézben, így hangolódva az év utolsó óráira. A programok pedig:
- 17:00 Szalai Band
- 20:00 Dj Dominique 
- 22:00 TNT nagykoncert
- 24:00 Tűzijáték
- Pedrofon utcabál

Szentendre

Csavard fel a főteret - szilveszter Szentendrén szlogennel csalogatja vendégeit Szentendre városa és a következő programokat állították össze:
- 22:30 Kistehén koncert
- 00:00 Tűzijáték
- 00:15 Utcabál


Bízunk benne, hogy a segítségetekre lehettünk és ezúton kívánunk Nektek sikerekben gazdag, boldog Új Évet!
2017-ben találkozunk! :)

 

top banner