Blog

Szálloda Esztergomban

Japán, Bali és Hawaii beköltözik Esztergomba

Exkluzív szálloda nyílik Esztergomban!

Egy ideje húzódik már Esztergom fürdő és Hotel mizériája. Az Aquasziget nyitvatartását gyakorlatilag lehetetlen nyomon követni, évek óta hol kinyit, hol bezár. Nem szeretnénk belemerülni a miértekbe, de az egészen biztos, hogy a Dunakanyarnak és legfőképp Esztergomnak nagyon nagy szüksége lenne arra, hogy az Aquasziget megbízhatóan üzemeljen! Újranyitásának időpontja: 2015. karácsony

Most talán segítség lehet, hogy a fürdő közvetlen szomszédságában (a két épületet híd köti össze) egy izgalmas, exkluzív szálloda építése van folyamatban, melyet 2016 év elején vehetnek birtokba az első vendégek.



A tervek szerinti, Aqua Palace nevű hotelt azért keresztelték át, Portobello Wellness & Yacht Hotel-re mert szolgáltatásai kibővülnek.

Hogy mit ígér előzetesen a szálloda? – 95 tágas szobát, melyek közül néhány a Bazilikára néz, francia jellegű konyhát 180 fős kapacitással, exkluzív tárgyalót és konferenciatermet a business vendégkör kiszolgálására, sőt gyerek játszóházat is.

Ami viszont egyedülálló lehet a hazai szállodakínálatban, hogy Japán, Bali és Hawaii hangulatát idéző szobákat terveznek a repertoárba.

Hirdetés

Sok előnnyel indul a szálloda, mivel Esztergom önmagában gyönyörű, a Hotel a belvárosban helyezkedik el, és egy remek fürdőt tud felkínálni a vendégeknek. Nem mellesleg a tervek is igen meggyőzőek.

Összességében mi nagyon szurkolunk, szeretjük az Aquaszigetet és szerintünk a Hotelt is szeretni fogjuk!

Esztergomi-furdo

Megosztás: