Blog

Terasz Kilátó - Vác Naszály

Terasz Kilátó Kávézó és Étterem

Családi Étterem a váci Naszály hegyen!

Vasárnap, valami beteg oknál fogva logikusnak találtuk hogy a 41 fokos melegben strand helyett a váci Naszály hegyet támadjuk meg. A kanyargós út minősége egész tűrhető Deákvár felől, és a tető közelében észbontó kilátás nyílik a Városra és a Dunára. A helyi fiatalok kedvelt első randis területe lehet.



Na de a lényeg, hogy kicsit továbbhajtottunk, és mivel szomjaztunk betértünk a Terasz Kilátóba. Az ember ilyenkor nem vár sokat, helyi csehó, iszunk valami hideget és ennyi, gyorsan szolgáljanak ki és ne jópofizzanak, ne kérdezzenek… Beléptünk, 2 huszonéves lány és középkorú férfiember. Ők hárman egyébként a tulaj, és a 2 lánya. Nem vártunk tolongást ilyen hőségben, örültünk hogy csak ennyi a „tömeg”. Ami ezután jött, az pozitív értelemben döbbenet volt… Az Úriember megkérdezte hogy jártunk-e már náluk, mondtuk hogy nem, ez az első alkalom… „Na akkor pár dolgot elmondok” – jelezte. „Hozzánk bármikor bárki betérhet, adunk távcsövet amivel 50km-re el lehet látni a Dunakanyarban, lehet beszélgetni órákon át, ők nem fognak zavarni.

Hirdetés

Nem szükséges fogyasztani, senki nem fog kiugrálni hogy „hozhatunk-e még valamit” stb. Bevallom, van némi tapasztalatom vendéglátás területén, jártam itt-ott, de ilyen korrektül a szemembe ritkán mondják bele, hogy nem kell a pénzed, csak akkor fizess ha úgy érzed. Miután már tisztában voltunk a „ház szabályaival”, jelezte a személyzet hogy az asztalon lévő dús és friss rózsacsokor pedig ajándék, így nyugodtan ragadjuk meg induláskor. Szóval, nem gondolom hogy tovább kellene pörgetni a szavakat, minden adott hogy élményekkel térjen haza az ember: a kilátás gyönyörű, a személyzet kivételesen korrekt és emberbarát, az árak szintén rendben vannak, kockás terítő stb.

Nagyon ajánljuk mindenkinek: FACEBOOK (az oldal nem túl aktív, de a cím és elérhetőségek élnek)

Kellemes időtöltést mindenkinek

I Love Dunakanyar / 2014 nyara

Megosztás: