Blog

Bodor Major - esküvő

Álomesküvő a Bodor Major területén

Megkérték a kezed és egy szigeten tervezitek A Nagy Napot? Szeretnétek, ha ehhez nem kéne több ezer kilométert utazni? Hát van egy jó hírünk, nem is kell olyan messzire mennetek mindehhez. 🙂 Budapesttől mindössze 30 kilométerre, a Szentendrei-sziget szívében ugyanis ott lapul egy birtok, ahol minden, de tényleg minden lehetséges, ha esküvőről van szó. Ez a Bodor Major.

Hirdetés

A major egy 50 hektáron elterülő hatalmas lovas farm és szabadidő park, ameddig csak a szem ellát, minden zöld. A városi zajból kiszakadva maga a mámor. Kiszáll az ember a kocsiból, beleszippant a Dunakanyar friss vidéki levegőjébe, meghallja a csendet és kész vége… azonnal szerelembe esik a hellyel. (Ottjártunkkor velünk is ez történt!) Igazi vidéki romantika.

Nincs mese, több mint ideális egy lagzi helyszínének. Na jó jó, nem csak a romantika miatt, hanem mert szinte minden elvárásnak megfelelnek. Tarthattok szabadtéri szertartást, a rokonság és a barátok szállására sincs gond, a konyha remek, közel s távol sehol egy szomszéd, akit zavarna a hajnalig tartó fergeteges mulatozás. (Sőt, mivel a terület tényleg hatalmas, akár két lagzi is elfér egymás mellett teljesen zavartalanul.) Kell ennél több? A Bodor Major több éves tapasztalattal rendelkező profi csapata igazán mindent megtesz, hogy ez a nap tényleg Rólatok szóljon és minden tökéletes legyen. Magyaros lagzi, pajta romantika, vintage hangulat? Itt tényleg csak a Ti képzeletetek szabhat határt az esküvőtöknek.

Plussz, van még egy jó hírünk is, ha mindez nem lenne elég! 🙂 Amennyiben idén nyárra tervezitek az esküvőt és kicsit az utolsó pillanatra hagytátok a szervezést, itt még akad egy-két szabad hely. Mitöbb, a Kemencés Csárdában vagy a Pajta Kocsmában a pénteki esküvőkre Júliusban és Augusztusban -10% kedvezményt kaptok. Nincs más hátra, kezdődhet az esküvőszervezés!

Sok Boldogságot kívánunk!

Megosztás: