English

Márton nap a Dunakanyarban

Tudtátok, hogy a Márton nap az adventi böjt kezdete előtti utolsó ünnepnap? Hát hogy máshogy kellene ezt megünnepelni, ha nem egy jó kis liba lakomával és pihenéssel.

szentmárton, libalakoma, mártonnap, liba, újbor, programajánló, dunakanyar, szentorbán, nagyirtáspuszta, tahitótfalu, kisoroszi

Szerencsére a Dunakanyar is számos lehetőséget nyújt nekünk, hogy a Márton napi hétvégénk ne a szokásos takarítással, rendrakással, mosással, vasalással teljen; hanem kikapcsolódjunk a családdal, barátokkal és csak élvezzük az életet. :)

 

Mi ezeket ajánljuk Nektek a hétvégére:

Márton napi libalakoma & wellness a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben

Ha friss levegőre vágytok hétvégén, távol a városi zajoktól, akkor Nagyirtáspuszta felé vegyétek az irányt. Ha az időjárás is úgy engedi, érdemes egy laza kis túrával indítani a napot, hiszen gyönyörű az őszi Börzsöny. Ráadásul az erdő közepén, a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel olyan élményeket rejt, amik garantálják  a karácsonyi készülődés, pörgés előtti feltöltődést. Olyan menüsort állítottak össze Márton nap alkalmából, hogy már csak olvasva is összefut a nyál az ember szájában. :) Majd a lakoma végeztével átadhatjuk magunkat a wellness és az erdő nyugalmának. Nem hangzik rosszul ugye? A program részleteiért látogassatok el IDE!

Hangulatos családi ebéd és séta a Bodor Majorban

Családias hangulat, cigányzene, újbor és libás ételek... bizony a majorban is fenséges libalakomával készülnek a hétvégére és levezetésképpen ebéd után akár be is járhatjátok az egész birtokot és beszippanthatjátok a Szentendrei-sziget friss levegőjét. A gyerkőcök biztosan élvezni fogják, hiszen rengeteg állattal ismerkedhetnek meg testközelből. A baromfi udvar lakóival, kis kecskékkel, lovakkal, és még sorolhatnánk. A városból kiszakadva felejthetetlen élményben lesz részük. A program részleteiért kattintsatok IDE.

Harrison Ford ajánlja: Rácz Fogadó

Ha hosszú autókázás és kirándulás helyett inkább csak jóllakni szeretnétek, akkor Indiana Jones egyik kedvenc helyét ajánljuk figyelmetekbe Kisorosziban. :) A konfitált libacomb illatos körtével, boros fehérkáposztával és póréhagymás törtburgonyával istenien hangzik, nem? Közel Pesthez, de mégis távol a szmogtól, szerintünk ilyen helyen érdemes a vasárnapi ebédet vagy akár vacsorát elkölteni!

Szóval csak semmi főzőcskézés, semmi takarítás, hanem Márton nap alkalmából is irány a Dunakanyar!

Mondtuk már, hogy mennyire imádjuk az őszt? ;)

top banner