Blog

III. Kékevező Fesztivál

Izgalmas programokkal vár a III. Kékevező Fesztivál

Sárkányhajó verseny, pónilovaglás, kajakozás, kenuzás, kecskefejés és retro disco. A III. Kékevező Fesztivál izgalmas programokkal és ízletes ételekkel várja a látogatókat július 15.-én Horányban. Mutatjuk, miért érdemes mindenképpen részt venni a fesztiválon!

Hirdetés

Sárkányhajó verseny, pónilovaglás, kajakozás, kenuzás, kecskefejés és retro disco. A III. Kékevező Fesztivál izgalmas programokkal és ízletes ételekkel várja a látogatókat július 15.-én Horányban.

Mutatjuk, mit tartogat számotokra a III. Kékevező Fesztivál!

Nem tudunk jobb hétvégi programot elképzelni egy nyári fesztiválnál, amit ráadásul a Duna partján rendeznek. Ti is szívesen töltenétek az időtöket a Szentendrei-szigeten egy olyan eseményen, ami a felnőttek és a gyerekek számára egyaránt remek programokkal készül? Nincs más dolgotok, mint eljönni a Kékevező Fesztiválra és felfedezni magatoknak Horányt!

Kékevező Fesztivál - 2017

A Piac téren a zumba bemutatót követően megtekinthetitek a Mesemanók zenével és énekkel tarkított interaktív gyermekműsorát, a Szenior Örömtánc műsorát, és a Familia Gladiatoria előadását. Tudtátok, hogy ők voltak az elsők a világon, akik az ókori gladiátorjátékok megszüntetése után újra felelevenítették ezeket a játékokat? Ezekkel a programokkal párhuzamosan kipróbálhatjátok magatokat nemezelésben, kecskefejésben és kukoricamorzsolásban, de felkereshetitek az állatsimogatót, és különféle sajtokat is kóstolhattok. Jól hangzik? Még ezt is tudjuk fokozni!

Kékevező Fesztivál

Duna parton megnézhetitek milyen egy római gálya, kipróbálhatjátok a sárkányhajózást, és lehetőségetek lesz kenuban, kajakban, és kielboatban is evezni. DunakesziGödKisoroszi,PócsmegyerSzigetmonostor, és Tahitótfalu csapata is vízre száll a sárkányhajó versenyen a Kékevező vándorkupáért. A vízi sportok mellett zenei programokon is részt vehettek, hiszen fellép a Pomázi Tűzoltózenekar, utána pedig a Dévényi Retro disco, a Madarak Házibuli Zenekar és DJ Galamb zenéjére bulizhattok. A vásártéren pedig finom ételeket, italokat, helyi sajtokat, lekvárokat, és különlegességeket kóstolhattok.

Ha kíváncsiak vagytok a Meteror telepre, most többet is megtudhattok róla. Az Erdei Telep a Meteor TTE szakosztálya, több mint 80 éve sport- és rekreációs célokat szolgál. A Fesztivál szervezői a gyermekekre is gondoltak, többek között arcfestéssel, csillámtetoválással, rekeszépítéssel, mászófallal, és kötélpályával várják a legkisebbeket.

Mi mindenképpen részt veszünk az eseményen, ahol reméljük, veletek is találkozunk majd. Ha pedig az időjárás is kegyes lesz hozzánk, akár evezhetünk is egyet közösen. Mit szóltok hozzá?

Megosztás: