Blog

gyermeknapi program a Dunakanyarban

8+1 fergeteges gyermeknapi program a Dunakanyarban

Rengeteg gyermeknapi program a Dunakanyarban! Táncbemutatókkal, versenyekkel, színdarabokkal, koncertekkel, sétahajózással és rendőr, mentős, tűzoltó és katonai bemutatókkal várja a Dunakanyar a gyerekeket a gyermeknapi rendezvényeken. Mutatjuk, hova érdemes ellátogatni!

Szentendrei Lurkócia Gyermeknap 2017 

(2017. május 27.-28., 10:00-20:00, Fő tér, Duna-korzó, Lázár cár tér)

A rendezvény keretén belül a város két napra Lurkócia Gyermekállammá alakul át, amit minisztériumok irányítanak. A gyerekek nyolc állomáson tehetik próbára ügyességüket, kreativitásukat, leleményességüket, ezek a Sport és Ügyességügyi, Állatbarátügyi, Egészségügyi, Kreatívügyi, Meseügyi, Játszóparkügyi, Stratégiai Játékminisztérium és Lazulásügyi Minisztérium. Belépéskor minden gyermek megkapja „Lurkócia Útlevelét”, amibe az állomásokon pecsétet gyűjthet. Egy interaktív irodalmi délutánon a gyerekek és a felnőttek találkozhatnak Varró Dániel József Attila-díjas költővel, műfordítóval is.

Hirdetés

Esztergom Gyermeknap 2017

(2017. május 28., 10:00 – 18:30, Nagy Duna sétány 1., Rugby Club Hotel)

Esztergom városa egész nap várja a városban és a környéken élő gyerekeket a változatos programokkal tarkított gyermeknapi rendezvényére. A gyerekek részt vehetnek a falfirka versenyen, sétahajózhatnak a Dunán, és megnézhetik a Zumba, Kangoo és Rock ’n Roll, a Crazy Dance és a Carmen tánccsoport előadását, a Jumping műsorát, valamint a rendőrség és a tűzoltóság bemutatóit. 17 órakor Malek Andrea és az EsZeMent MeseBand előadása 0-101 éves korig várja a gyerekeket.

Visegrádi Kispalotajátékok 2017

(2017. május 3.- június 15.-ig, Városi park, Fő u. 45.)

Visegrád városa immár 19. éve szervezi meg a tartalmas, színes programokat tartalmazó Kispalotajátékokat. Az akár egész napos program forgószínpad-szerűen zajlik, és kopjatöréssel, fergeteges lovas viadallal, kézműves mesterségek kipróbálásával, reneszánsz tánctanítással, íjászattal, csatacsillag hajítással, solymászbemutatóval és haditorna bemutatóval várja a gyermekeket. A programok egynaposak, melyekre csoportokban lehet jelentkezni előzetesen.

Váci Gyermeknap 2017

(2017. május 28., vasárnap 9.30, Madách Imre Művelődési Központ)

A gyerekek Vácon is színvonalas programokon vehetnek részt gyermeknap alkalmából. A Silverstar Társulat előadásában megtekinthetik a Jancsi és Juliska táncjátékot, 11 órakor pedig meghallgathatják az Apacuka zenekar koncertjét. A szervezők emellett aszfaltrajz versennyel, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és lufihajtogató bohócokkal várják a városban élő gyermekeket a Madách Imre Művelődési Központban.

Pomázi Gyermeknap 2017 

(2017. május 27. szombat, 10:00, Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár)

Azok a gyerekek, akik szüleikkel ellátogatnak a pomázi gyermeknapra, megtekinthetik a modern- és néptánccsoportok előadását, a küzdősportok műsorát, rendőrök és tűzoltók bemutatóit, air-soft lövészetet, és kipróbálhatják az ugrálóvárat és játszóházat is. A változatos programokat 11 órától a népszerű Csurgó Zenekar koncertje egészíti ki. Minden program díjmentesen látogatható a Pomázi Művelődési Házban.

Dunakeszi Városi gyereknap 2017

(2017. május 28. 10:00 órától, Katonadomb)

Dunakeszi 2017-ben is megrendezi a Városi Gyereknapot, melyen a legkisebb gyerekek kerülnek középpontba. A szervezők a hagyományoknak megfelelően egész napos színpadi műsorral, ínycsiklandó ételekkel és italokkal, kézműves árusokkal készülnek a napra. A helyi művészeti- és sportegyesületek bemutatói után14:45-től bohóc show, 17 órától pedig a Mesegyár uralja majd a színpadot. Nem maradhat el a Decathlon futás sem, melyen négy kategóriában nevezhetnek a vállalkozó kedvű sportolók: ovis futás (300 m), alsós futás (500 m), felsős futás (1,5 km) és felnőtt futás (5 km).

Pócsmegyeri gyermeknapi program a Dunakanyarban

(2017. május 27., 10:00-18:00, Pázsit-tó)

A pócsmegyeri gyereknapon 10 órától Nyári Detti „A szegény ember és a róka” című bábműsorát, 11 órától a Fantáziamalom Családi Színház „Peti világgá megy” című előadását nézhetik meg az ide látogató gyerekek. A rendezvényen meghallgatják ezen kívül a Kolompos együttes koncertjét, és megtekinthetik a mentősök, rendőrök, tűzoltók és katonák bemutatóját is. A falu játszóházakkal és tini discoval teszi színesebbé a programot.

Szigetmonostor Gyermeknap 2017

(2017. május 28., 13:00 órától, Faluház, Árpád u. 15.)

Az egynapos rendezvényen a gyerekek részt vehetnek különféle játékokon és vetélkedőkön, megtekinthetik a Meijing karate és Welldance SE bemutatókat, a Kispárna zenekar koncertjét, a Szigeti Angyalok showtánc csoport bemutatóját, a szigetmonostori Art osztály színházi előadását és a Csürrentő együttes koncertjét. A Szentendrei-sziget déli csücskében elhelyezkedő település minden programjára ingyenes a belépés.

Nagymaros Gyereknap 2017

(2017. május 27. szombat 10:00, Nagymarosi Városi Művelődési Ház)

A településen gyermeknap alkalmából a gyerekek részt vehetnek a Misztrál együttes „Álomkófic” című koncertjén a város művelődési házában. A programra a belépés díjtalan.

Nagyon boldog gyereknapot, jó szórakozást és vidám programokat kívánunk a kicsi és nagy gyerekeknek egyaránt!

Megosztás: